۰۳ امرداد ۱۳۹۶

جدول زمانبندی ثبت نام و مراحل نام نویسی اینترنتی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵

باسمه تعالی

نکات ضروری ثبت نام
نکته ۱: کلیه گام ها بایستی بر اساس مراحل ذیل توسط پذیرفته شده انجام پذیرد، در غیر اینصورت کلیه مسئولیت ها و عدم ثبت نام برعهده پذیرفته شده می باشد.
نکته ۲: ثبت نام پذیرفته شدگان تنها در زمان های مقرر مندرج در این اطلاعیه ممکن می باشد، در غیر اینصورت هیچگونه مسئولیتی بر عهده دانشگاه نمی باشد.
نکته ۳: در صورت نقص هر یک از مدارک، ثبت نام پذیرفته شدگان انجام نمی پذیرد و مسئولیت بر عهده پذیرفته شدگان می باشد.
نکته ۴: حضور شخص پذیرفته شده به همراه کلیه مدارک مورد نیاز، در روز ثبت نام الزامی می باشد.
نکته ۵: جهت کسب اطلاعات بیشتر از خدمات امور رفاهی و دانشجویی از طریق لینک http://student.bzte.ac.ir  اقدام نمایید.

جدول زمانبندی حضوری پذیرفته شدگان برای ثبت نام:

روز ساعت حضور رشته تحصیلی
یکشنبه 4 مهر ماه 1395 8-12 ریاضیات – علوم مهندسی - فیزیک
یکشنبه 4 مهر ماه 1395 17-13 مهندسی کامپیوتر
دوشنبه 5 مهر ماه 1395 8-12 مهندسی عمران - مهندسی صنایع
دوشنبه 5 مهر ماه 1395 17-13 مهندسی مواد – مهندسی شیمی – مهندسی برق
سه شنبه 6 مهر ماه 1395 8-12 مهندسی مکانیک – مهندسی هوا فضا
سه شنبه 6 مهر ماه 1395 17-13 مهندسی معماری – مهندسی شهرسازی
چهارشنبه 7 مهر ماه 1395  8-17 ثبت نام با تاخیر

مراحل انجام ثبت نام اینترنتی: (این قسمت  از ساعت 11 روز شنبه مورخ 3 مهرماه 1395 فعال خواهد شد. )

انجام این مراحل برای کلیه پذیرفته شده گان الزامی است.

گام ۱ - الزامیست کلیه پذیرفته شدگان قبل از مراجعه حضوری در سامانه erp.bzte.ac.ir/stdnew ثبت نام نمایند. (راهنمای ثبت نام اینترنتی)

- در هنگام ورود، کد داوطلبی یا کد ملی را بصورت کامل بعنوان کلمه عبور وارد نمایید.

- در هنگام ورود، شماره پرونده آزمون یا شماره شناسنامه را بعنوان رمز عبور وارد نمایید. ( لازم بذکر است آندسته از پذیرفته شدگان که شماره شناسنامه آنها با صفر شروع می شود، می بایستی صفر های آن را فقط در قسمت رمز عبور حذف نمایند (بعنوان مثال شماره شناسنامه 009564 را به صورت 9564 درج نمایند)).

گام ۲پس از تکمیل فرمها، اسکن مدارک و پرداخت اینترنتی هزینه ثبت نام (60 هزار تومان)، از برگه تثبیت ثبت نام پرینت و به همراه مدارک ذیل مطابق با برنامه زمانبندی اعلان شده جهت ثبت نام حضوری مراجعه نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام حضوری:
1- دریافت و تکمیل فرم مشخصات فردی

2- دریافت و تکمیل فرم شماره ۱ توسط پذیرفته شدگان روزانه

3- دریافت و تکمیل فرم شماره ۵ توسط پذیرفته شدگان منطقه ۱، رزمندگان و ایثارگران

4- دریافت و تکمیل فرم شماره ۶ توسط پذیرفته شدگان منطقه ۲ و ۳

5- اصل مدارک شناسایی (کارت ملی – شناسنامه) و یک سری کپی از کلیه صفحات

6- ۶ قطعه عکس پشت سفید ۴×۳ پشت نویسی شده

7- اصل گواهی پیش دانشگاهی به همراه یک سری کپی

8- اصل گواهی دیپلم به همراه یک سری کپی

9- اصل ریزنمرات پیش دانشگاهی به همراه یکسری کپی

10- اصل ریزنمرات و کارنامه های سال اول تا سوم دبیرستان به همراه یکسری کپی

11- فرم نظام وظیفه (در روز ثبت نام)

12- رسید ارزش تحصیلی از دفتر پیش خوان دولت (پذیرفته شدگان بایستی با در دست داشتن گواهی موقت پیش دانشگاهی به دفاتر پیش خوان دولت مراجعه و درخواست تائیدیه مدرک پیش دانشگاهی نمایند و رسید آنرا در روز ثبت نام به همراه داشته باشند).

13- دریافت و  تکمیل فرم تعهد نامه انضباطی

14- دریافت و تکمیل پرسشنامه سلامت (GHQ)

جهت عضویت در کانال تلگرام دانشگاه کلیک نمائید.