همایش  نمادین روز جهانی بهداشت

بسمه تعالی

همایش  نمادین روز جهانی بهداشت ( هفتم آوریل ۲۰۱۷  )   با شعار  "بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم" مرکز فنی و مهندسی بوئین زهرا با حضور سرکار خانم پیری رئیس" دفتر مشاوره و سلامت"  و جناب آقای دکتر نیرومند  معاونت  آموزشی، ، پژوهشی و دانشحویی و تعدادی از اساتید هیئت علمی و دانشجویان در تاریخ 3/2/96   در نمازخانه برگزار گردید.  این همایش با هدف افزایش آگاهی عمومی قشر دانشجو  پیرامون بیماری افسردگی، کاهش انگ اجتماعی اختلالات روانپزشکی، ترغیب مبتلایان برای مراجعه و دریافت خدمات حرفه ای، و توصیه به اطرافیان و خانواده بیماران برای حمایت از افراد مبتلا برگزار شد. در این روز جهانی سلامت، ما می توانیم در مورد افسردگی کاری انجام دهیم. بیایید با انگ بیماری مبارزه کنیم و دیگران را به صحبت کردن بی پرده (در مورد افسردگی) دعوت کنیم.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه