۲۹ شهریور ۱۳۹۶

رایزنی های نهایی احداث نیروگاه خورشیدی در دانشگاه با حضور چینی ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و مهندسی بویین زهرا در روز چهارشنبه بعدالظهر به تاریخ 4/5/96 جلسه ای به میزبانی دانشگاه فنی و مهندسی بویین زهرا با حضور یک تیم کنسرسیوم از کشور چین پس از ۵ ماه تلاش و پیگیری های شبانه روزی مسئولین دانشگاه، جهت انجام مذاکرات نهایی برای احداث نیروگاه خورشیدی در دانشگاه در راستای دانشگاه سبز و همچنین عملیاتی کردن دانشگاه پایدار بر اساس توسعه پایدار برگزار گردید. در ابتدای جلسه بعد از خوش آمد گویی ریاست دانشگاه، جناب آقای دکتر انیسه به گزارشی از روند تاسیس و سابقه ۵ ساله دانشگاه پرداختند، در ادامه معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، جناب اقای دکتر نیرومند به ارایه گزارشی از رشته های تحصیلی موجود و وضع موجود آن پرداختند.
 پس از انجام صحبت های اولیه به بحث و مذاکره حول محور شرایط لازم اولیه، جهت انتخاب زمین مناسب برای احداث این نیروگاه خورشیدی در راستای دانشگاه سبز پرداخته شد و ضمن بررسی اراضی موجود بر روی نقشه سایت دانشگاه، هریک از طرفین این مذاکره شرایط و امکانات خود و شرایط نحوه قرارداد برای اجرای این پروژه بیان نمودند.
لازم بذکر است که جناب اقای مهندس قاسمی فرماندار شهرستان بویین زهرا نیز در این جلسه حضور داشتند و پس از تاکید نکاتی جهت انتخاب مکان مناسب برای اجرای این پروژه و در نظر گرفتن مسافت زمین انتخابی با نیروگاه برق و دانشگاه، همکاری همه جانبه خود را برای اجرایی شدن  این طرح با این گروه و دانشگاه اعلام نمودند. ایشان به نکات فنی و پتانسیل های موجود شهرستان و همچنین توسعه شهر در ادامه مباحث پرداختند.