۲۹ شهریور ۱۳۹۶

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان دوره های روزانه و نوبت دوم آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه فنی مهندسی بوئین زهرا در سال تحصیلی 97-1396

ضمن عرض تبریک قبولی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی97-1396 دانشگاه فنی مهندسی بوئین زهرا و آرزوی موفقیت روزافزون به اطلاع  می رساند،  ثبت نام در این دانشگاه در دو مرحله به شرح ذیل صورت می پذیرد:

مرحله اول: ثبت نام غیر حضوری (اینترنتی)
مقطع زمان
کارشناسی ارشد 14 الی 16 شهریور

توضیح: پذیرفته شدگان محترم لطفاً در این مرحله به آدرس https://erp.bzte.ac.ir/stdnew مراجعه و کلیه مراحل ثبت نام غیرحضوری  (اینترنتی) خود را با دقت کامل به انجام رسانید.

مرحله دوم: ثبت نام حضوری (منوط به تکمیل کامل و دقیق مرحله قبل است)
زمان مکان
یکشنبه 19 شهریور ماه 1396 بوئین زهرا، انتهای بلوار امام خمینی(ره)، دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا، اداره امور آموزش

مدارک مورد نیاز در زمان ثبت نام حضوری (مقطع کارشناسی ارشد):
•    گواهی پذیرش ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی)
•    فرم تعهدات دانشجویان
(دریافت فرم)
•    اصل و کپی مدرک کارشناسی که تاریخ فراغت از تحصیل حداکثر تا 1396/6/31 و معدل مقطع کارشناسی در آن قید شده باشد. ( ارائه برای دانشجویانی که زمان ثبت نام در آزمون سراسری فارغ التحصیل بوده اند الزامی است(
•    اصل و کپی فرم گواهی معدل اتمام تحصیلات حداکثر تا 1396/6/31 (مربوط به سازمان سنجش آموزش کشور) تائید شده توسط دانشگاه مقطع کارشناسی. (خاص دانشجویانی که زمان ثبت نام در آزمون سراسری دانشجوی سال آخر بوده اند و مشمولین استفاده از معافیت تحصیلی که قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی نیستند. این گواهی همراه با اخذ تعهد ارائه اصل مدرک کارشناسی پذیرفته می شود).(فرم شماره 14)
(دریافت فرم)
•    اصل فرم گواهی معدل زمان ثبت نام در آزمون (مربوط به سازمان سنجش آموزش کشور) تائید شده توسط دانشگاه مقطع کارشناسی (گواهی معدل تا تاریخ 1395/11/30 خاص دانشجویانی که زمان ثبت نام در آزمون سراسری دانشجوی سال آخر بوده اند). (فرم شماره 13)
•    اصل شناسنامه و کپی آن (یک سری تمام صفحات)
•    اصل کارت ملی و کپی آن (یک سری)
•    6 قطعه عکس 4*3 (تمام رخ، جدید و پشت نویسی شده)
•    مدرک وضعیت نظام وظیفه و کپی آن

    اصل و کپی کارت پایان خدمت / معافیت دائم
    پذیرفته شدگان مشمول(دانشجویانی که بعد از پایان تحصیل باید به خدمت وظیفه اعزام شوند) لازم است فرم ویژه مشمولین را تکمیل کرده و به همراه یک قطعه عکس ، تصویر پشت و روی کارت ملی، تصویر مدرک مقطع تحصیلی قبلی و مبلغ هفت هزار تومان جهت ارسال به مراکز پلیس 10 + در روز ثبت نام تحویل دهند.
    پذیرفته شدگانی که در حین خدمت سربازی می باشند لازم است جهت اخذ نامه ترخیص از خدمت قبل از تاریخ های ثبت نام حضوری به آموزش دانشگاه مراجعه نمایند.
    مسئولیت غیبت نظام وظیفه پذیرفته شدگان بر عهده دانشجو می باشد.
تبصره: کلیه پذیرفته شدگان پس از ثبت نام نسبت به تکمیل فرآیند آنلاین مشمولین نظام وظیفه در سامانه دانشگاه اقدام نمایند.

•    اصل مدرک ایثارگری خاص دانشجویان شاهد و ایثارگر
•    فرم تأییدیه فارغ التحصیلان رتبه اول (خاص سهمیه رتبه اول)
(دریافت فرم)
•    حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید وشرط سازمان مربوطه جهت ادامه تحصیل (خاص کارکنان دولت)

توجه:
•    حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.
•    شرکت در پذیرش غیر حضوری و ارائه گواهی پذیرش غیر حضوری برای پذیرش نهایی الزامی است.
•    از پذیرفته شدگانی که تا حداکثر تا تاریخ 1396/06/31 فارغ التحصیل نشوند، ثبت نام به عمل نخواهد آمد.
•    بدیهی است در صورت وجود هر گونه اشکال احتمالی از جمله موارد ذیل امکان انجام ثبت نام قطعی حضوری وجود نخواهد داشت و مسئولیت عواقب آن به عهده دانشجو است:
    عدم ارائه مدارک کامل و دقیق منطبق با مدارک بارگذاری شده در سیستم
    عدم وضوح مدارک بارگذاری شده در سیستم
    عدم انطباق اطلاعات ارسالی از سازمان سنجش آموزش کشور با مدارک ارائه شده دانشجو

•    شروع کلاس ها از تاریخ 1396/06/25 خواهد بود.
•    پذیرفته شدگان دوره روزانه از مزایای تحصیل رایگان بهره مند می شوند و پذیرفته شدگان دوره نوبت دوم (شبانه) ملزم به پرداخت شهریه آموزشی مطابق مصوبات دانشگاه می باشند.

با آرزوی توفیق
مدیریت امور خدمات آموزشی