تودیع و معارفه رئیس دانشگاه فنی و مهندسی بویین زهرا

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرا امروز مورخه ی 21/06/96 جلسه ای تحت عنوان تودیع و معارفه با حضور آقایان: حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا زرینه امام جمعه شهرستان بویین زهرا، حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی نماینده محترم مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان قزوین، دکتر ابوالحسن نائینی ریاست دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، دکتر محمد انیسه ریاست سابق مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرا، دکتر بابک محمد حسینی سرپرست مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرا، جناب آقای مهندس قاسمی فرماندار محترم شهرستان بویین زهرا برگزار گردید.
در ابتدای مراسم پس از قرائت قران و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین زرینه امام جمعه شهرستان بویین زهرا ضمن تقدیر و تشکر از تمامی حاضرین در جلسه، از زحمات چندین و چند  ساله ی دکتر انیسه نهایت تقدیر و تشکر را داشته و فرمودند که از ابتدای کار این مرکز با 48 دانشجو شاهد تلاش ها و زحمات بسیاری بوده اند تا به امروز که میزبان 3200 نفر دانشجو از سراسر کشور می باشیم و در پایان برای جناب اقای دکتر محمد حسینی ارزوی توفیق در سمت جدید برای ریاست دانشگاه را داشتند.

در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرتضوی نماینده محترم مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان قزوین با بیان جایگاه ویژه ی تقدیر و تشکر در تمامی عرصه های موجود در زندگی و اهمیت حمد و ستایش از یکدیگر فرمودند که همه ی ما امروز در این مکان جمع شده ایم تا از انسانی شایسته بابت زحمت های شایان توجهشان تقدیر و تشکر به عمل آورده  و این مسئولیت مهم را  به اقای دکتر محمدحسینی  محول نمائیم, در نهایت ضمن ارزوی توفیق برای همه ی عزیزان حاضر در جمع با دعایی از کتاب صحیفیه سجادیه با موضوع حمد ستایش پروردگار به سخنان خود پایان بخشیدند.

جناب آقای مهندس قاسمی فرماندار محترم شهرستان بویین زهرا در بیانات خود اضحار داشت که دانشگاه مهد علم، تفکر، خلاقیت و نوآوری است و آینده ی هر جامعه در دست دانشجویان, اساتید  و دانشگاهیان می باشد . تنها مجموعه آموزشی که در اول انقلاب بشدت مورد توجه و احترام قرار گرفته حوزه دانشگاهی بوده  و این اهمیت روز به روز اقزایش پیدا می کند . به هر حال جامعه ای مقتدر است که در آن جامعه به جایگاه علم و دانش و اساتید نگاه متعالی داشته باشند.
ایشان در ادامه فرمودند مکانی که هم اکنون در آن هستیم در پنج سال پایه گذاری شده، در شهرستانی که دارای جمعیت اندکی می باشد و این ظرفیت بزرگی است که برای شهرستان ایجاد شده، بنابراین  باید سپاس گذار باشیم از تمامی مسئولین وقت که برای این کار زحمت کشیدند به ویژه جناب آقای دکتر انیسه که روز های سخت و پرکاری را پشت سر قرار دادند و امروز هم شاهد ثمره ی فعالیت ها و تلاش های این مجموعه می باشیم. در پایان از تمامی مسئولین شهرستان  خواستار  همیاری و همکاری لازم را شدند  تا این مرکز یه وضعیت مطلوب خود برسد.

جناب اقای دکتر انیسه در بیانات خود به توضیح مختصری از آغاز کار دانشگاه در سال 90 با دو رشته ی تحصیلی و 8 کارمند پرداختند. ایشان در ادامه صحبت های خود  ضمن تشکر از نماینده سابق مجلس جناب اقای عباس پور، امام جمعه شهرستان و تمامی مسئولین بابت همکاری در این چند سال، ابراز امیدواری فرمودند که انشاالله در سال های اینده شاهد تبدیل این مرکز  به یک دانشگاه صنعتی معتبر با همت دوستان عزیز باشیم.

جناب اقای دکتر نائینی نیز ضمن تشکر از زحمات دکتر انیسه برای دکتر محمد حسینی آرزوی موفقیت کرد و بیان داشت: ماموریت محوری از وظایف مراکز آموزشی بخصوص این مرکز است و باید براساس سند چشم انداز توسعه حرکت شود.
وی افزود: توسعه دانشگاه باید از نوع نسل سوم یعنی دانشگاه های کارافرین باشد و باید براساس تقاضا و نیاز بخش های مختلف جامعه صورت گیرد.این دانشگاه ضمن حفظ استقلال خود می باید نقش مهمی در توسعه و آبادانی منطقه ایفاء نماید و مجموعه دست اندرکاران و مسئولان نسبت به توسعه این دانشگاه اهتمام ویژه ای داشته باشند.

اقای دکتر محمد حسینی در ابتدای صحبت های خود ضمن تشکر از مهمان های گرانقدر بیان فرمودند که همت همه ی دوستان جهت شکل گیری این مجموعه قابل تقدیر و تشکر است و  باید با تمام تلاش ضمن حفظ زحمات آن ها ، این مسیر را ادامه بدهیم. علاوه بر این به صورت کاملا مختصر برنامه های خود را جهت ادامه کار این مرکز خاطر نشان فرمودند و در نهایت ابراز امیدواری کردند که با پیگیری در آینده این مجموعه به دانشگاه مستقل تبدیل گردد.

در پایان  بر اساس ائین تودیع و معارفه با تقدیم تقدیر نامه و تندیس به همراه هدایایی به رسم یاد بود از زحمات بی شائبه ی جناب آقای دکتر محمد انیسه تقدیر به عمل آمد.