دیدار ریاست دانشگاه فنی و مهندسی با فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بوئین زهرا

به مناسب هفته نیروی انتظامی و گرامیداشت رشادت های حافظان امنیت و آرامش کشور، ریاست محترم دانشگاه به همراه هیئت همراه،با حضور در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان به منظور تجلیل از پرسنل ناجا  حضور یافتند.

دکتر محمد حسینی با یادآوری سختی ها و مشکلات ناشی از تلاش شبانه روزی عوامل انتظامی و امنیتی در برقراری صلح و ثبات در جامعه با توجه به مشکلات معیشتی و گرفتاری های روزمره که یکی از عواملی هست که وظیفه مسولین را سنگین تر می کند افزودند: وجود نیروی انتظامی ضامن سلامت روحی و روانی جامعه می باشد  و آسایش و دلگرمی مردم در سایه اقتدار نیرو های مسلح حاصل میگردد.

سرهنگ دوم حسین علیان نژادی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بوئین زهرا در ادامه با اشاره به حضور جامعه دانشگاهی و نقش پر رنگ اساتید،دانشجویان و کارمندان دانشگاه در فرهنگ سازی و نهادینه کردن هنجار ها در شهر بوئین زهرا افزودند: مجموعه نیروی انتظامی خواستار همکاری همه جانبه دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا  در همه ابعاد به جهت استفاده از توان علمی دانشگاه برای پیشبرد اهداف عالی دستگاه های اجرایی به خصوص نیروی انتظامی در شهرستان میباشد.

در پایان دکتر محمد حسینی  با اهدای لوحی به مناسبت هفته نیروی انتظامی  از زحمات عوامل انتظامی تقدیر و تشکر به عمل آوردند.