آیین معارفه مسئولین بسیج دانشجویی

دکتر بابک محمد حسینی:

اولویت اصلی دانشگاه مسائل فرهنگی میباشد

مراسم معارفه مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا با حضور مسئولین استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار گردید.
در این مراسم که با حضور ریاست محترم دانشگاه و مسئول بسیج دانشجویی استان و جانشین سپاه شهرستان، نماینده دفتر نهاد رهبری و امام جمعه محترم شهرستان ساعت 11 روز چهارشنبه 26 مهر ماه با حضور کارمندان ، دانشجویان و اساتید با تلاوت آیاتی چند از کلام مجید توسط یکی از دانشجویان آغاز گردید.
در ابتدای مراسم دکتر محمد حسینی ریاست محترم دانشگاه با اشاره به نقش بسیج در محیط های علمی و دانشگاهی و تاکید مقام معظم رهبری بر شجره طیبه بودن بسیج افزودند:
اولویت اصلی بنده کار فرهنگی است و باید به یاد داشته باشیم که تبدیل و ترکیب علم و فرهنگ و تعمیم دادن آن به خانواده ها و جامعه  بزرگ ترین دستاورد و هدف اصلی بسیج میباشد.
ایشان در ادامه با توجه به تهدیدات و گزافه گویی های ترامپ رئیس جمهوری امریکا،تاکید کردند: با توجه به مشکلات کشور و محدودیت های مالی باید 99 درصد کارها را با همت و تلاش انجام دهیم و یک درصد کار را به دیگران چشم امید داشته باشیم.در مواقعی که جوانان ما پتانسیل بالایی دارند چرا باید سراغ خارجی ها برویم.
در پایان دکتر محمد حسینی با بیان این نکته که دنبال مساوات نیستم ولی تشنه عدالت هستیم و با توجه به سرانه پایین دانشگاه و پتانسیل بالای دانشجویان مرکز افزودند:
با توجه به بودجه پایینی که به دانشگاه اختصاص یافته بود، عملکرد دانشگاه نسبت به سایر مراکز عالی بسیار چشمگیر بوده است.
در ادامه مراسم مهدی برزگر مسئول بسیج دانشجویی استان سخنران بعدی مراسم با یادآوری دستور تاریخی امام خمینی(ره) مبنی بر  تشکیل بسیج دانشجویی افزودند: حضرت امام با نگاه بلند و دید وسیعی که داشتند پیش بینی کرده بودند که دشمن بی خیال نمی شود و دنبال ضربه زدن از مسیر های دیگری می باشد.
بعد از جنگ دشمن با تغییر تاکتیک به سمت جنگ نرم روی آورد و به سمت براندازی نظام به صورت های دیگر بوده است.
ایشان در ادامه با طرح اینکه دغدغه رهبری مسائل فرهنگی می باشد افزودند: بسیج نه وابسته به جریان چپ است و نه راست،بلکه پاسدار ارزشهای اسلامی و انقلابی می باشد.
هدف بسیج تربیت نیروهای  انقلابی میباشد و نگاه بسیج کار فی سبیل الله است.
در پایان برزگر با اشاره به شهیدان جهان آرا، فهمیده و شهید حججی پیام شهادت آنها را دفاع از میهن و محور مقاومت بر شمردند و تاکید داشتند:
50 درصد کار جهاد فرهنگی و مابقی جهاد علمی می باشد. در دانشگاه اساتید فرماندهان جنگ نرم میباشند و دانشجویان سربازان این عرصه، که باید با همکاری و مشارکت همگانی در مسیر توسعه کشور قدم بر دارند.
در پایان برنامه احکام جناب اقای امیر حسین کشوری و خانم زینب ابراهیمان مسئولین بسیج دانشجویی توسط ریاست دانشگاه و مسئول بسیج دانشجویی استان تقدیم گردید.