۰۴ اسفند ۱۳۹۶

بیانیه دکتر بابک محمدحسینی ریاست دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا به مناسبت فرا رسیدن 22 بهمن ماه 1396

بسم الله الرحمان الرحیم
به تاریخ معاصر که می نگریم، سایه شوم ِ تفرقه، ترس و خفقان حاکم بر کشور عزیزمان ایران با نور الهیِ رهبر کبیر انقلاب حضرت روح الموسوی الخمینی(ره)برچیده شد و ندای الله اکبر بر جای جای وطن مان ایران، طنین انداز گردید و طومار کاخ نشینان،مستکبرین و وابستگان به بلوک شرق و غرب درهم نوردید،این ندای آسمانی آن پیر سفر کرده بود که دلهای پیر و جوان و زن و مرد را تسخیر خود کرده و به چشمان مان نور مهربانی و به قلبهایمان الفت بخشیده و اریکه قدرت ستمکاران را واژگون نموده است.
امروز که سی و نه بهار پس از سالها خزانی که گریبانگیر ملت سرافراز ایران اسلامی بوده، میگذرد و طلیعه آزادی و وحدت و همدلی یکایک ایرانیان غیور در سایه تحریم و تفرقه افکنی ها، توطئه ها و بعضا مشکلات و مصائب اقتصادی که گله مندی قشر زحمت کش و دلسوز نظام مقدس جمهوری اسلامی را باعث گردیده را موجب میشود، و روز به روز شاهد اعتلای پرچم اسلام ناب محمدی(ص) به دستان پر توان جوانان انقلابی با روحیه و فرهنگ عاشورایی در جای جای کره خاکی شده و میدرخشد، پیام صلح و دوستی را با صدای رسا فریاد میزند تا به گوش مستضعفان سراسر گیتی برساند.
✳️و اما امروز..
امروزی که از شرق تا غرب، از جنوب تا شمال میهن اسلامی، دولت مردان جنگ طلب و زورگو و تمامیت خواه، به سبک قرون وسطی سعی در کشور گشایی و چپاول ثروت های مادی و معنوی کشورهای مستقل و آزادی خواه دارند،به دست فرزند پاک فاطمه اطهر(س)،نائب بر حق امام زمان(عج) حضرت سید علی خامنه ایی(مد ظلله العالی)  انقلاب اسلامی همواره در مسیر شعار جاودانه امام خمینی(ره) "نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی" قدم برداشته و پرچم توحید و اتحاد را بر بلندترین قله های آزادی و حق طلبی به اهتزاز در می آورند.
✅بدین وسیله از آحاد ملت شریف ایران اسلامی،  زنان و مردان سرزمینم، علی الخصوص مردم شهید پرور شهرستان بوئین زهرا و به نمایندگی از جامعه دانشگاهی فنی و مهندسی بوئین زهرا برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۳۹۶  از همگان دعوت به عمل می اورم تا در این برهه حساس به فرموده مقام معظم رهبری "یک ۲۲ بهمن با شکوه تر و گرم تر از سالهای گذشته خواهیم داشت" رقم بزنیم و بار دیگر تجدید بیعتی  با آرمان های امام شهیدان داشته باشیم و شور و شعور ایرانی را به  جهانیان نشان دهیم.
والسلام من اتبع الهدی
بابک محمد حسینی. بهمن ۱۳۹۶