۲۹ امرداد ۱۳۹۷

فراخوان پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۹8-۹7

مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرا با استناد به آیین نامه "پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد " شماره ۷۷۹۴۸/۲۱ مورخ 0۵/0۵/1393 و ابلاغیه شماره ۲۹۹۵۷۴/۲ مورخ ۱۶/۱۲/1396 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از میان دانشجویان ممتاز کارشناسی مهندسی عمران مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرا و سایر دانشگاه‌های معتبر دولتی، پس از بررسی مدارک علمی برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ در دوره کارشناسی‌ارشد مهندسی عمران گرایش ژئوتکنیک (خاک و پی) پذیرش می نماید.

شرایط پذیرش:

دانشجویان ممتاز کارشناسی حائز شرایط آیین نامه  "پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد " که تاریخ فراغت از تحصیل آنها حداکثر 31/۰۶/97 باشد و با گذراندن حداقل سه چهارم کل واحد­های درسی در شش نیمسال تحصیلی، به لحاظ میانگین کل، جزو پانزده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت هشت نیمسال دانش آموخته شوند.

مدارک مورد نیاز:

• گواهی رتبه و معدل که توسط دانشگاه محل تحصیل متقاضی تکمیل و تایید شده باشد (فرم شماره 1).
  • گواهی فراغت از تحصیل برای فارغ التحصیلان یا گواهی تاریخ فراغت ازتحصیل برای دانشجویان شاغل به تحصیل (فرم شماره 2).
  •  ریز نمرات دوره کارشناسی
  •  دو قطعه عکس 3×4 تمام رخ
  • یک سری تصویر تمام صفحات شناسنامه
  • یک سری تصویر پشت و روی کارت ملی
  • رزومه علمی همراه با مدارك و مستندات مربوط به فعالیتهای پژوهشی

نحوه ثبت نام:

متقاضیان می توانند تا تاریخ 30/۲/1397 مدارک مورد نیاز را به آدرس " talent@bzte.ac.ir " ایمیل نمایند:

همچنین مدارک مورد نیاز به آدرس پستی زیر تحویل داده شود:

استان قزوین- شهرستان بوئین زهرا- جاده آقا امام - مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرا - گروه امور استعدادهای درخشان

داوطلبان گرامی توجه داشته  باشند:

• مهلت ثبت نام و ارائه مدارک تا تاریخ 30/۲/1397 می باشد.
  • درصورت احراز هرگونه مطالب خلاف واقع در مدارک ارائه شده توسط داوطلب، در هرمرحله ای از پذیرش و یا تحصیل، از ادامه تحصیل داوطلب جلوگیری و پی گیری قانونی به عمل خواهد آمد.
  • ارائه درخواست داوطلب به منزله پذیرش قطعی نمی‌باشد و پذیرش قطعی داوطلبان پس از اعلام نتایج نهایی توسط دانشگاه و منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود.
  • اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی در نیمه دوم شهریورماه اعلام خواهد شد.

گروه امور استعدادهای درخشان مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرا