برگزاری کارگاه یک روزه چگونگی نوشتن طرح و مدل کسب و کار

دکتر بابک محمدحسینی در کارگاه یک روزه طرح و مدل کسب و کار:

"اعضاء هیات علمی جوان، دانشجویان علاقه مند و مرکز تعاملات اجتماعی و کارآفرینی" سه وجه تمایز

دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا است.

به گزارش روابط عمومی، به همت گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت، کارگاه یک روزه "چگونگی نوشتن طرح و مدل کسب و کار" با سخنرانی مهندس برزگر مشاور مدیریت پروژه و اقتصاد و مدرس دانشگاه و حضور دکتر بابک محمدحسینی ریاست محترم دانشگاه فنی و مهندسی، اعضاء هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا برگزار گردید.

در ابتدای مراسم سرکار خانم دکتر مرتضوی رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه هدف از تشکیل این کارگاه را انتخاب و ارسال طرح های برتر دانشجویی جهت ارسال به چهاردهمین جشنواره ملی فن آوری شیخ بهایی اعلام کرده و با تشکر از حسن توجه ریاست دانشگاه به آینده شغلی دانشجویان برای تمامی گروه های شرکت کننده آرزوی موفقیت نمودند.

دکتر آرش زعیم مدیر دفتر مطالعات و آموزش کسب و کارهای نوپا، مدرسه کارآفرین و مدیر امور اداری و مالی پارک علم و فناوری سازمان مرکزی  و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد از جمله میهمانان ویژه این کارگاه بودند.