۲۹ آبان ۱۳۹۷

بازدید دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی از غرفه دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا در همایش ملی فیزیک ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا، سی و چهارمین دوره همایش ملی فیزیک برای اولین بار در استان قزوین و به میزبانی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) با حضور علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی به مدت چهار روز از پنجم تا هشتم شهریورماه آغاز به کار کرد.

دکتر صالحی در  مراسم افتتاحیه کنفرانس ملی فیزیک ایران بیان داشت: در شهر قزوین در عرصه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، علمی و مدنی بزرگان  زیادی ظهور کرده اند و از لحاظ مدنی زمانی قزوین پایتخت ایران و همواره کانون اندیشه پروری بوده  است.وی در ادامه به جایگاه دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) در قزوین اشاره کرد و افزود:این دانشگاه نگین استان قزوین است و در طول مدت ۳۰ سال از فعالیت خود اهداف بلندی را دنبال کرده و توانسته رشد فزاینده ای را تجربه کند.

دکتر مهدی زندیه، معاون پژوهشی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) ضمن خوشامدگویی در مراسم افتتاحیه با اشاره به تشکیل کمیته های مختلف برای برگزاری همایش فیزیک گفت:سابقه برگزاری این همایش به دهه ۴۰ شمسی برمی گردد و این خود نشان دهنده اهمیت و جایگاه مهم همایش فیزیک است که به صورت مداوم و دوره ای در طول چند دهه استمرار یافته است.

وی در ادامه بیان داشت: قطعا این کنفرانس نکات و دستاوردهای علمی خوبی به همراه خواهد داشت.

همچنین در ادامه دکتر ایرج کاظمی نژاد، دبیر علمی کنفرانس با ارائه گزارشی از فعالیت های کنفرانس ملی فیزیک ایران بیان داشت: تعداد ۶۸۸ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال گردید که ۷۱ مقاله به شکل شفاهی و ۴۴۷ مقاله در قالب پوستر ارائه می شود، برگزاری ۶ سخنرانی عمومی با موضوعات جذاب و روز فیزیک ، برگزاری میزگرد در مورد اطلاعات کوآنتوم و برگزاری دو کارگاه تخصصی از دیگر بخش های این کنفرانس است که در این چهار روز برگزار می شود.

در ادامه اجتهادی، رئیس انجمن فیزیک ایران نیز با ارائه گزارشی از کمیته ها و فعالیت های انجمن فیزیک ایران اظهار داشت: کنفرانس ملی فیزیک ایران یکی از قدیمی ترین کنفرانس های کشور است که نزدیک به چهل سال هر ساله برگزار می شود  و یکی از رویکردهای مهم انجمن فیزیک رویکرد علمی – بین المللی است و در این راستا با همکاری اساتید خارج از کشور چه ایرانی و چه غیر ایرانی و برگزاری کارگاه های علمی از ظرفیت های علمی این دانشمندان بهره جوییم.

وی افزود: از دیگر فعالیت های انجمن فیزیک ایران بحث مرجعیت علمی و حمایت از مراکز علمی و ارائه راهنمایی و مشاوره و انعقاد تفام نامه می باشد ، همچنین بحث ترویج علم نیز از مباحث مهم در انجمن فیزیک ایران است که در این راستا برای عموم مردم سخنرانی های در سطح کشور برگزار می شود.

گفتنی است در این همایش به مدت چهار روز جمع کثیری از فرهیختگان و فیزیک پیشگان از سراسر کشور در گرایش های مختلف فیزیک از جمله ماده چگال نظری/ تجربی، اپتیک و فوتونیک، هسته ای، پلاسما، آماری، ذرات بنیادی، فیزیک نظری و اطلاعات کوانتومی، نانوفیزیک، اتمی و مولکولی، نجوم و کیهان شناسی و سایر گرایش ها به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

در اولین روز از این همایش، دکتر صالحی از غرفه دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا بازدید بعمل آورد.