اردوی جهادی بسیج کارمندی دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و مهندسی، دکتر افشین لشگری فرمانده بسیج کارمندی پایگاه شهید حسین لشگری دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا در حاشیه برگزاری اردوی جهادی در روستاهای محروم شهرستان آوج بیان داشت: بسیج کارمندی در صورتی که به صورت ویژه وارد اردوهای جهادی شود، می تواند تاثیرگذاری بالایی در بحث خدمت رسانی به مردم محروم کشور داشته باشد و اردوهای جهادی با توجه به نوع خدمت رسانی که دارند منشأ خیر و برکات فراوانی هم برای جهادگران و هم برای محرومین و مستضعفین جامعه هستند.

مسئول بسیج کارمندی دانشگاه فنی و مهندسی با تاکید بر اینکه این اردوها بر زندگی مردم مناطق محروم تاثیر خوبی دارد، تصریح کرد: مردم در اردو های جهادی هنگامی که می بینند مسئولین ادارات و سازمانها در جریان اردوی جهادی هستند، قوت قلب می گیرند.

لشگری در ادامه تاکید کرد: آشنایی کارمندان ادارات با مشکلاتی که مردم محروم مناطق مختلف با آن درگیر هستند، می‌تواند زمینه ارائه خدمات بهتر به این مناطق توسط کارمندان را فراهم کند.

حضور کارمندان بسیجی و دکتر بابک محمدحسینی در یادواره شهدای سرفراز روستای شهیدآباد، از دیگر برنامه های این اردوی جهادی بود.