دیدار ریاست دانشگاه فنی و مهندسی با فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بوئین زهرا

دکتر بابک محمدحسینی رئیس دانشگاه فنی و مهندسی در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بوئین زهرا گفت:

امروز یکی از دغدغه های اصلی دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا بازگشایی بلوار امام خمینی (ره) است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا، ریاست محترم دانشگاه به همراه هیئت همراه، به مناسب هفته نیروی انتظامی و به منظور تجلیل از پرسنل ناجا و گرامیداشت رشادت های حافظان امنیت و آرامش کشور، در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان حضور یافتند.

در این جلسه دکتر محمدحسینی با یادآوری سختی ها و مشکلات ناشی از تلاش شبانه روزی عوامل انتظامی و امنیتی که در برقراری صلح و ثبات در جامعه متحمل می شوند افزودند: وجود نیروی انتظامی ضامن سلامت روحی و روانی جامعه می باشد و آسایش و دلگرمی مردم در سایه اقتدار نیرو های مسلح حاصل میگردد و یکی از عوامل تاثیرگذار در افزایش آسایش و امنیت جامعه دانشگاهی مرکز فنی و مهندسی، بازگشایی بلوار امام خمینی (ره) است که متاسفانه تاکنون این امر محقق نشده است.

سرهنگ حسین علیان نژادی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بوئین زهرا در ادامه با اشاره به حضور جامعه دانشگاهی و نقش پر رنگ اساتید،دانشجویان و کارمندان دانشگاه در فرهنگ سازی و نهادینه کردن هنجار ها در شهر بوئین زهرا فرمودند: مجموعه نیروی انتظامی خواستار همکاری همه جانبه دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا در همه ابعاد به جهت استفاده از توان علمی دانشگاه برای پیشبرد اهداف عالی دستگاه های اجرایی به خصوص نیروی انتظامی در شهرستان میباشد و در راهستای بازگشایی مسیر تردد دانشگاه تمامی تلاش خود را بکار خواهد گرفت.

در پایان دکتر بابک محمدحسینی با اهدای لوح و شاخه گل از زحمات عوامل نیروی انتظامی تقدیر و تشکر به عمل آوردند.