۲۷ شهریور ۱۳۹۸

آیین افتتاح هفته پژوهش استان قزوین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا، آیین گرامیداشت هفته پژوهش با حضور جمعی از مسئولان دستگاه های اجرایی و دانشگاه های استان قزوین یکشنبه ۲۵ آذر ماه به میزبانی دانشگاه پیام نور آغاز شد. در این مراسم، جناب آقای دکتر بابک محمدحسینی ریاست محترم دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا نیز به سخنرانی پرداختند.

مراسم افتتاحیه هفته پژوهش استان به طور رسمی  از یکشنبه ۲۵ آذر ماه در قزوین آغاز شد و همچنین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار نیز همراه با کارگاه های علمی و تخصصی در سالن ورزشی این دانشگاه افتتاح گردید.
گفتنی است ستاد استانی گرامیداشت هفته پژوهش همه ساله در یکی از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به عنوان متولی برگزاری این هفته برپا می شود و میزبانی این دوره نیز به دانشگاه پیام نور سپرده شده است. مراسم اختتامیه برنامه های هفته پژوهش نیر چهارشنبه 28 آذر ماه همراه با تقدیر از پژوهشگران برتر استان در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد. شعار هفته پژوهش سال ۹۷ با عنوان پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی نام گذاری شده است.