۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۸

گزارش سانحه اتوبوس حامل دانشجویان

افشین لشگری مدیر روابط عمومی دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا:

اخبار منتشره در برخی فضای مجازی کذب بوده و اتوبوس دانشجویان این مرکز دچار نقص فنی نبوده است و خوشبختانه تمامی دانشجویان در سلامتی کامل راس ساعت مقرر در امتحانات دانشگاه حضور پیدا کرده اند.

پیرامون حادثه رخ داده در خصوص اتوبوس حامل دانشجویان این مرکز که از مسیر تهران به بوئین زهرا در تردد بوده، به استحضار می رساند، حادثه فوق در ساعت 7:30 صبح در حوالی شهرستان اشتهارد، رو به روی روستای جهان آباد، بین یک دستگاه اتوبوس حامل دانشجویان و یک دستگاه سواری پراید، رخ داده است. در این سانحه، سواری پراید به صورت ناگهانی از جنوب به شمال (مسیر فرعی) وارد جاده (مسیر اصلی) می‌گردد و موجب انسداد لحظه ای مسیر حرکت اتوبوس مذکور می‌شود. این انسداد لحظه ای، که به علت عدم رعایت حق تقدم از سوی راننده پراید بوجود آمده بود، موجب می‌شود راننده اتوبوس به جهت جلوگیری از بروز حادثه و پرهیز از تصادف، خودروی خود را به سمت راست هدایت و وارد شانه خاکی جاده شود و متاسفانه با سمت راست خودرو پراید برخورد نماید. خوشبختانه به دلیل مهارت راننده، اتوبوس بدون هیچ گونه عدم تعادل جدی متوقف می‌شود و تمامی سرنشینان آن و نیز راننده خودروی پراید سالم بوده و تنها مورد مصدوم این حادثه یکی از دانشجویان دختر بوده است که به صورت سطحی مصدوم و به صورت سرپایی مورد مداوا قرار گرفته است. شایان توجه است تمامی دانشجویان به جلسه آزمون خود در موعد مقرر رسیده و در امتحان شرکت نموده‌اند. لذا با توجه به گزارش های خلاف واقع که در فضای مجازی و بعضی از رسانه‌ها منتشر شده است، به اطلاع عموم می‌رساند که علت این حادثه نقص فنی اتوبوس و یا موارد دیگر نبوده است. گزارش پلیس راه نیز علت حادثه را « بی احتیاطی از جانب راننده سواری پراید به علت عدم رعایت حق تقدم نسبت به اتوبوس»  دانسته است.

از همه عزیزان خواهشمندم جهت جلوگیری از تشویش اذهان عمومی و نگرانی خانواده های دانشجویان گرامی هرگونه اخباری در این خصوص را از منابع معتبر پیگیری نمایند.