۲۷ تیر ۱۳۹۸

کسب مقام شاخه قابل تقدیر کشور ایران توسط دانیال فرج زاده بنیان گذار و رئیس شاخه بین المللی ( IEEE ) دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا دربین ۵۴ شاخه کشور

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا کسب مقام شاخه قابل تقدیر کشور ایران توسط دانیال فرج زاده بنیان گذار و رئیس  شاخه بین المللی ( IEEE ) دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا دربین ۵۴ شاخه کشور .

دردهمین مراسم سالیانه بخش (  IEEE ) ایران همزمان با بیست و هفتمین کنفرانس مهندسی برق و کامپیوتر ایران که در روز ۱۰ الی ۱۲ اردیبهشت در دانشگاه یزد برگزارشد، شاخه‌های برتر دانشجویی ( IEEE  ) دانشگاه‌های ایران در زمینه‌های مختلف مورد تقدیر قرارگرفتند.

دربخش "شاخه‌های قابل تقدیر"، شاخه دانشجویی ( IEEE ) دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا به دلیل فعالیت های قابل توجه و چشمگیر این شاخه درمدت زمان کم از شروع تاسیس، به عنوان شاخه قابل تقدیر شناخته شد.

دانیال فرج زاده ،بنیان گذار و رئیس شاخه دانشجویی ( IEEE ) دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا با اشاره به اینکه این شاخه  از اردیبهشت  1397 تشکیل شده، ازجمله فعالیت های آن را برگزاری سمینارهای علمی تخصصی در حوزه‌های مرتبط با مهندسی برق و کامپیوتر ، برگزاری مسابقات اطلاعات عمومی در سطح دانشگاه، تفاهم نامه با آکادمی اینترنت اشیا ایران و سازمان بین المللی دانشگاهیان ( ISIC ) جهت بهره مندی دانشجویان از مزایای این دو سازمان،  عضویت رسمی شاخه ( IEEE ) دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا در ستاد فناوری نانو ،برگزاری 10 دوره و 6 بازدید علمی در مدت یک سال و شرکت در نمایشگاه  بین المللی تهران هوشمند و ارائه دستاورد های دانشجویی شاخه ( IEEE ) دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا  و همچنین از برنامه های  سال جدید،  شرکت در مسابقات  مرتبط در بخش ایران و همچنین مسابقات بین المللی ( IEEE ) ، راه اندازی وب سایت شاخه ( IEEE ) دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا، انتشار مجله تمام انگلیسی ( PPPC ) در زمینه شهر هوشمند در قالب همکاری مشترک با دانشگاه شهید عباسپور و همچنین برگزاری جشن‌های مختلف با حضور اعضاء، مسئولان و دانشجویان عنوان کرد.

درپایان  امیدواریم که شاخه ( IEEE ) دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا درسال پیش رو و با تلاش‌های مستمر و بی‌وقفه شاهد رشد و شکوفایی هرچه بیشتر آن باشیم.

لازم به ذکر است که هیئت اعزامی از دانشگاه دانشجویان گروه برق به اسامی زیر می باشند:

1- دانیال فرج زاده

2- امیر علی نصیری دهقان

3- محمد رضا حیدری

لیست دانشگاه هایی که دارای شاخه ( IEEE ) می باشند:

با آرزوی موفقیت های بیشتر برای شاخه ( IEEE ) دانشگاه در آینده