اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری در مقطع کارشناسی ارشد

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان دوره های روزانه و نوبت دوم آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی مقطع کارشناسی ارشد

مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا در سال تحصیلی 99-1398

ضمن عرض تبریک قبولی پذیرفته شدگان   مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99 -1398 در مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا و آرزوی موفقیت روزافزون به اطلاع  می رساند،  زمان بندی ثبت نام در این مرکز به شرح ذیل می باشد:

مرحله اول: ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی)

زمان:  سه شنبه و چهارشنبه 26 و 27 شهریورماه 1398

توضیح : پذیرفته شدگان محترم لطفا در این مرحله به آدرس https://erp.bzte.ac.ir/stdnew  مراجعه نمایید و مراحل ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) را به طور کامل و با دقت انجام دهید.

(ضمنا به استحضار می‌رساند ثبت نام اینترنتی در سامانه به علت ازدحام ممکن است با اختلال و اشکالاتی همراه باشد. لذا از کلیه پذیرفته شدگان گرامی خواهشمند است در صورت مواجه با چنین مشکلی ثبت نام خود را به زمان دیگری در همان دوره تعیین شده؛ موکول نمایند.)

مرحله دوم: ثبت نام حضوری ( منوط به تکمیل کامل و دقیق مرحله قبل است.)

زمان:  شنبه و یکشنبه 30 و 31 شهریورماه 1398

مکان:   بوئین زهرا، انتهای بلوار امام، جاده آق امام ، مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا، اداره امور آموزش

مدارک مورد نیاز در زمان ثبت نام (مقطع کارشناسی ارشد):

• * اصل و کپی مدرک کارشناسی که تاریخ فراغت از تحصیل حداکثر تا 1398/06/31 و معدل مقطع کارشناسی در آن قید شده باشد. ( ارائه برای دانشجویانی که زمان ثبت نام در آزمون سراسری فارغ التحصیل بوده اند الزامی است(
  • * اصل و کپی فرم گواهی معدل اتمام تحصیلات حداکثر تا 1398/06/31 (مربوط به سازمان سنجش آموزش کشور) تائید شده توسط دانشگاه مقطع کارشناسی. (خاص دانشجویانی که زمان ثبت نام در آزمون سراسری دانشجوی سال آخر بوده اند و مشمولین استفاده از معافیت تحصیلی که قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی نیستند. این گواهی همراه با اخذ تعهد ارائه اصل مدرک کارشناسی پذیرفته می شود).

* اصل فرم گواهی معدل زمان ثبت نام در آزمون (مربوط به سازمان سنجش آموزش کشور) تائید شده توسط دانشگاه مقطع کارشناسی (گواهی معدل تا تاریخ 1397/11/30 خاص دانشجویانی که زمان ثبت نام در آزمون سراسری دانشجوی سال آخر بوده اند).

*اصل شناسنامه و کپی آن (یک سری تمام صفحات)

• *اصل کارت ملی و کپی آن (یک سری)
  • *6 قطعه عکس 4*3 (تمام رخ، جدید و پشت نویسی شده)
  • *مدرک وضعیت نظام وظیفه و کپی آن

*اصل و کپی کارت پایان خدمت / معافیت دائم

• - پذیرفته شدگان مشمول(دانشجویانی که بعد از پایان تحصیل باید به خدمت وظیفه اعزام شوند) لازم است فرم ویژه مشمولین را تکمیل کرده و به همراه یک قطعه عکس ، تصویر پشت و روی کارت ملی، تصویر مدرک مقطع تحصیلی قبلی جهت ارسال به مراکز پلیس 10 + در روز ثبت نام تحویل دهند.
  • - پذیرفته شدگانی که در حین خدمت سربازی می باشند لازم است جهت اخذ نامه ترخیص از خدمت قبل از تاریخ های ثبت نام حضوری به آموزش دانشگاه مراجعه نمایند.
  • مسئولیت غیبت نظام وظیفه پذیرفته شدگان بر عهده دانشجو می باشد.

تبصره: کلیه پذیرفته شدگان پس از ثبت نام نسبت به تکمیل فرآیند آنلاین مشمولین نظام وظیفه در سامانه دانشگاه اقدام نمایند.

• *اصل مدرک ایثارگری خاص دانشجویان شاهد و ایثارگر
  • *فرم تأییدیه فارغ التحصیلان رتبه اول (خاص سهمیه رتبه اول)
  • *حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید وشرط سازمان مربوطه جهت ادامه تحصیل (خاص کارکنان دولت)
  • * فرم کارنامه پایش سلامت روان (کلیه دانشجویان لازم است این فرم را پرینت کرده و تکمیل نمایند و در روز پذیرش نهایی به حوزه معاونت دانشجویی تحویل دهند لازم به ذکر است براساس بخشنامه شماره 4/5/53302 مورخ 1398/06/09، کلیه‌ی دانشجویان در بازه زمانی مشخص شده می‌بایست نسبت به تکمیل فرم پایش سلامت اقدام نمایند؛ در غیر این صورت اجازه انتخاب واحد در ترم آتی به آنان داده نخواهد شد.)

توجه:

• - حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.
  • - از پذیرفته شدگانی که تا حداکثر تا تاریخ 1398/06/31 فارغ التحصیل نشوند، ثبت نام به عمل نخواهد آمد.
  • -بدیهی است در صورت وجود هر گونه اشکال احتمالی از جمله موارد ذیل امکان انجام ثبت نام قطعی حضوری وجود نخواهد داشت و مسئولیت عواقب آن به عهده دانشجو است:
  • *ارائه مدارک کامل و دقیق
  • *انطباق اطلاعات ارسالی از سازمان سنجش آموزش کشور با مدارک ارائه شده دانشجو

• - پذیرفته شدگان دوره روزانه از مزایای تحصیل رایگان بهره مند می شوند و پذیرفته شدگان دوره نوبت دوم (شبانه) ملزم به پرداخت شهریه آموزشی مطابق مصوبات دانشگاه می باشند.