۳۰ دی ۱۳۹۸

مراسم روز دانشجو با حضور جمع کثیری از دانشجویان و مسئولان دانشگاهی در سالن اجتماعات اداره ارشاد شهرستان بوئین زهرا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا، مراسم بزرگداشت روز دانشجو در سالن اجتماعات اداره ارشاد شهرستان بوئین زهرا با حضور مدیران، مسئولین، دانشجویان، اساتید و کارمندان در سالن اجتماعات  اداره ارشاد شهرستان بوئین زهرا برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مهندس منتظری رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی مرکز با تبریک روز دانشجو و بزرگداشت مقام ارزشمند دانشجویی؛ به بیان اهمیت و ضرورت اعتماد و اتکال هرچه بیشتر به جوانان و دانشجویان پرداخت. وی اشاره کرد که همیشه اعتماد و باوربه نیروهای جوان در کشور می تواند راهگشای مسائل و مشکلات بوده و باشد.

همچنین معاونت آموزشي و پژوهشي مركز، ضمن بزرگداشت ياد و خاطره شهيدان دانشجو و تبريك اين روز به همه دانشجويان از موفقيت هاي دانشجويان مركز آموزش عالي فني و مهندسي بويين زهرا در آزمون المپياد كشوري، آزمون هاي تحصيلات تكميلي و مسابقات علمي دانشجويي تقدير و تشكر كرد و از دانشجويان دعوت نمود تا  با تلاش و پشتکار خود؛  مركز را در پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی ياري رسانند. سپس مهندس هادیزاده سرپرست امور فرهنگی مرکز صحبتهای خود را با دانشجویان اینگونه آغاز کرد، هرجایی که ما به دانشجویان اعتماد کردیم بهترین نتیجه را گرفتیم.  نتیجه این اعتماد این شده است که امروز با افتخار اعلام می کنیم دو دبیر از دبیران انجمن های علمی مرکز ما به عضویت در شورای مرکزی اتحادیه انجمن های علمی کشوری در رشته خود درآمده اند و این دستاورد بزرگی است برای ماست.

در ادامه این مراسم که با استقبال پرشور دانشجویان برگزار شد کلیپهایی ازفعالیت انجمنهای علمی و کانونهای فرهنگی  در جمع دانشجویان پخش گردید.

در پایان نیز از دانشجویان برتر آموزشی و پژوهشی مرکز و تجلیل شد.

یادآور می شود اجرای موسیقی سنتی  و برگزاری مسابقه و قرعه کشی از دیگر برنامه های این مراسم بود.