آیین افتتاح هفته پژوهش استان قزوین

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا، آیین گرامیداشت هفته پژوهش با حضور جمعی از مسئولان دستگاه های اجرایی و دانشگاه های استان قزوین یکشنبه 17 آذر ماه 1398 در محل پارک علم و فناوری استان قزوین آغاز شد. در این مراسم، جناب آقای دکتر رامین حسینی ریاست محترم مرکز نیز حضور داشتند.

مراسم افتتاحیه هفته پژوهش استان به طور رسمی  از یکشنبه 17 آذر ماه در قزوین آغاز شد و همچنین نمایشگاه محصولات و دستاوردهای پژوهشی نیز در این مکان افتتاح گردید.

در این نمایشگاه محصولات و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، آموزش و پرورش و دستگاه های اجرایی استان در ۱۵ غرفه به نمایش گذاشته شده است.

این نمایشگاه با شعار پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید از امروز به مدت چهار روز در محل پارک علم و فناوری استان قزوین ادامه خواهد داشت.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین در مراسم آغاز هفته پژوهش و افتتاح این نمایشگاه گفت: نقش و اهمیت این حوزه در عرصه اندیشه و در ابعاد مختلف حیات امروز بشر بارها بررسی و مورد تاکید قرار گرفته به ویژه با ابتکار مقام معظم رهبری در طرح نظریه جنبش نرم افزاری، ضرورت توجه به این حوزه باید بیشتر تبیین و تشریح شده است.

ابوالفضل یاری با اشاره به اقدامات اجرایی انجام شده برای نکوداشت این هفته افزود:برنامه ریزی جهت برگزاری سه کارگاه آموزشی با عناوین آشنایی با مفاهیم دانش بنیان، آشنایی با مفاهیم ایده پردازی و خلاق و آشنایی با مفاهیم و مصادیق مالکیت فکری از جمله برنامه های این هفته است که با همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه های استان اجرایی می شود.

وی اضافه کرد: همچنین پیش بینی سه تور صنعتی جهت بازدید اعضای هیات علمی دانشگاه های استان از واحدهای صنعتی با فناوری بالا و دانش بنیان  و هماهنگی به منظور حضور شرکت ها و مراکز تولیدی دارای واحد تحقیق و توسعه در نمایشگاه های دستاوردهای پژوهشی و فن بازار و بهره گیری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه از دیگر برنامه های هفته پژوهش در استان قزوین است.