۱۰ فروردین ۱۳۹۹

سومین جشن دانش آموختگی دانشجویان مرکز

سومین جشن دانش آموختگی دانشجویان مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا، مراسم دانش آموختگی دانشجویان ورودی 1394 مرکز با حضور پر شور دانشجویان، مسئولان، اساتید و خانواده های محترم دانشجویان صبح پنج شنبه 28  آذر ماه 1398 در محل سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد. در این مراسم حدود ۸۰۰ نفر فارغ التحصیلان مرکز به همراه خانواده های محترمشان از رشته های مختلف، پایان دوره کارشناسی خود را جشن گرفتند. در این جشن همچنین از دانشجویان افتخار آفرین در حوزه های مختلف آموزشی، دانشجویی و فرهنگی تقدیر به عمل آمد. در میان میهمانان دعوت شده، آقای علی افضلی هنرمند عرصه تاترو سینما و استاد بیگی هنرمند عرصه موسیقی نیز حضور داشتند.