پیام ریاست مرکزدر خصوص چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

رئیس مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا جناب آقای دکتر حسینی طی پیامی ضمن تبریک سالروز چهل و یکمین بهار عزت و آزادی، دانشگاهیان را به حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا، دکتر رامین حسینی رییس مرکز طی پیامی  از جامعه علمی ، دانشگاهی شهرستان دعوت کرد تا  همگام با ملت سرافراز ایران اسلامی در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت نمایند متن پیام بدین شرح میباشد.

اینک که در چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم ما دانشگاهیان ،استادان ، کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی ( ره ) و شهدای قیام عاشورایی ملت مسلمان ایران ، در یوم الله 22 بهمن همگام با دیگر مردم همیشه در صحنه شهرستان بوئین زهرا، با حضور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن و تجدید بیعت با مقام عظمای ولایت یکبار دیگر آمادگی خود را در دفاع از آرمانهای انقلاب و اسلام عزیز اعلام می داریم .