۲۰ آذر ۱۳۹۶

"نخستین کنفرانس ملی تحقیقات میان رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک با موفقیت برگزار شد"

نخستین کنفرانس ملی تحقیقات میان رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک توسط مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا در محل پارک علم و فناوری استان قزوین برگزار شد. این همایش متخصصان علوم مختلف را گرد هم آورد تا نتایج و تجارب مختلف خود را در حوزه های  مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک به اشتراک گذارند و برای مسائل مختلف در حوزه های مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک راه حل های نوینی را ارائه دهند.

در ابتدای این مراسم جناب آقای دکتر نیرومند معاونت محترم مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا، و جناب آقای دکتر گرجی سرپرست محترم پارک علم و فناوری استان قزوین ضمن خیر مقدم به مدعوین، به معرفی دستاوردهای موسسات مربوطه پرداختند.

در این کنفرانس که به صورت ملی برگزار شد و دارای نمایه های معتبر ISC (پایگاه جهان اسلام)و SID (پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی) می باشد، اساتید دانشگاه ها، مدیران ارشد موسسات و صنایع، کارآفرینان برتر و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از دانشگاه های سراسر ایران به ایراد سخنرانی و ارائه مقالات تخصصی پرداختند.

آقایان دکتر احمد محمدی و دکتر مجتبی ولی بیگی دبیران اجرایی کنفرانس با اشاره به کلیدی بودن تحقیقات بین رشته ای و نقش کاربردی این تحقیقات در جهان امروز اینگونه نشست ها را برای کشور عزیزمان الزامی دانستند.

در پایان این مراسم به سخنرانان کلیدی و ارائه دهندگان مقالات برتر، جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

برچسب ها :
اولین کنفرانس