دوره کارورزی که منجر به استخدام می شود!

« قابل توجه دانشجویان فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع ، شیمی  و مهندسی شیمی »

شرکت بین المللی یونیلیور ایران به دنبال اجرای طرح کارورزی برای دانشجویان فارغ التحصیل می باشد. این طرح به دنبال آن است که دانشجویان فارغ التحصیل با برنامه ریزی مدون در واحد های برنامه ریزی تولید، تعالی سازمانی و منابع انسانی به عنوان کارشناس تربیت نماید. افرادی که دوره مذکور را با موفقیت سپری کنند، به عنوان استعداد های سازمانی در مسیر جذب قرار می گیرند. لازم به ذکر است دانش زبان انگلیسی کاملا ضروری می باشد. دانشجویان علاقه مند به این دوره می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به دفتر گروه تعاملات اجتماعی  وکارآفرینی مراجعه کرده ، و یا با شماره  02833894391 تماس حاصل نمایند.

گروه تعاملات اجتماعی و کارآفرینی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا