۲۶ تیر ۱۳۹۹

جلسه هئیت رئیسه مرکز پیرامون تصمیم گیری در خصوص نحوه برگزاری امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا ، پیرو جلسه مورخه یازدهم خرداد ماه 99 در خصوص نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان ، با عنایت به شیوع ویروس کرونا و به جهت حفظ سلامتی استادان ، کارکنان و دانشجویان گرامی جلسه فوق الذکر در تاریخ نوزدهم خرداد ماه 99 در محل دفتر ریاست برگزار گردید که مصوبات نهایی جلسه به شرح ذیل می باشد.

1) برگزاری امتحانات به صورت برخط (online) در سامانه مروارید از تاریخ 14 لغایت 26 تیر ماه می باشد .

2)  شروع برگزاری کلاس های عملی، کارگاهی ، آزمایشگاهی و تربیت بدنی از هفته پایانی مرداد ماه می باشد.

لازم به ذکر است  نحوه شرکت در آزمون برخط (on line ) توسط واحد فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای ( IT ) متعاقباً اعلام می گردد. /