۳۱ شهریور ۱۳۹۹

کارآموزی دانشجویان نیمسال دوم 99-98

"  قابل توجه دانشجویان کارآموزی نیمسال دوم 1399-1398  "

به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که در نیمسال دوم 99-98 درس کارآموزی را اخذ کرده اند می رساند، جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا موارد زیر جهت رفاه حال دانشجوان اعلام می گردد:

1- کارآموزی نیمسال دوم 99-98 تا پایان نیمسال تابستان  قابل تمدید می باشد.

2- آن دسته از محل های کارآموزی که به صورت غیر حضوری کارآموز می پذیرند(برای بعضی از رشته ها)، دانشجویان می توانند با هماهنگی استاد مربوطه موضوع را انتخاب و کارآموزی خود را به صورت غیر حضوری انجام             دهند.( با تایید و هماهنگی استاد راهنما)

3- لازم به ذکر است، زمان تحویل اصل فرم تاییدیه محل کار آموزی و دیگر فرم ها حداکثر تا پایان نیمسال تابستان 99-98   ( 31 شهریور) مهلت دارد.

4- جهت دریافت معرفی نامه کارآموزی نیازی به حضور در دانشگاه نمی باشد، و به صورت الکترونیکی در سامانه دانشگاه با هماهنگی واحد گروه تعاملات اجتماعی و کارآفرینی با شماره تلفن 02833894391 انجام می گردد.

خواهشمند است، دانشجویان گرامی جهت انجام امور مربوط به کارآموزی و تاییدیه محل کارآموزی زودتر اقدام نمایند و به روز های پایانی ترم موکول ننمایند.

« گروه تعاملات اجتماعی و کارآفرینی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا »