درباره رشته علوم مهندسی

«فن آوری نمی تواند بدون علم دوام آورد و علم نیز نمی تواند بدون فن آوری وجود داشته باشد»
در جهان معاصر مسیر تحول و گسترش علوم وفنون گوناگون در حوزه آرمان ها و آلام بشر شکل می گیرد که در راستای حرکت به سمت جهانی عاری از تهدیدات زیست محیطی،نظامی،اقتصادی،صنعتی،فرهنگی و دیگر عوامل است.تحول در زمینه علوم و فنون چنان ابعاد گسترده ای به خود گرفته است که اندکی ایستایی در توسعه هدفمند و مدیریت راهبردی آنها،حس عدم امنیت بین المللی را برای استقلال وخود مختاری کشورها نمایان می کند.به همین دلیل جامعه جهانی امروز سرشار از نقاط تکین از اطلاعات و دانش است که هرکدام به دنبال خود،جنبه ای از انقلاب صنعتی سالهای آتی را به ذهن متبادر می نمایند.
بنابراین ساختاربندی اهداف و مدیریت توسعه فناوری های را در مدیریت و راهبرد علوم وفنون باید نمود.رشته علوم مهندسی با گرایشها و خوشه های متنوع خود در این زمینه حایز اهمیت است. به همین دلیل گسترش این رشته در دانشگاه های ایران به سرعت در حال گسترش و پایه گذاری است.