فرم های دانش آموختگان

دانش آموختگان محترم ضمن تبریک اتمام دوره تحصیلی کارشناسی :

1- ابتدا از ثبت نمره پروژه و کارآموزی مطمئن شوید  پس از ثبت در سیستم پرینت کارنامه را تهیه کنید  همراه با فرم تطبیق واحد و پرینت واحد های باقیمانده در میز کار خود به مدیر گروه تحویل نمایید.2-فرم تسویه حساب را از قسمت فرم ها گرفته تکمیل نمایید و به واحد آموزش تحویل دهید.
دانلود فرم تطبیق واحد

صدور گواهینامه موقت در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد

دانش آموختگان  پس ازاعلام فراغت از تحصیل به وزارت متبوع و تایید آن توسط وزارت متبوع
 می توانند گواهی موقت دریافت نمایند گواهینامه موقت مدرکی است که دانش آموختگان قبل از اخذ دانشنامه دریافت می کنند
مدارک لازم جهت صدور گواهینامه موقت به شرح زیر است:
1- تاییدیه دیپلم و پیش دانشگاهی جهت مقاطعی که از دیپلم پذیرفته می شوند
2- کارت معافیت یا پایان خدمت نظام وظیفه برای آقایان
چنانچه دانش آموختگان آقا برگه اعزام به خدمت دوره ضرورت را بدون غیبت اخذ نموده باشند صدور گواهینامه موقت در مدت اعتبار برگه اعزام به خدمت بلامانع است
3- معافیت یا انجام طرح نیروی انسانی جهت رشته های مشمول طرح نیروی انسانی
4- تسویه حساب از صندوق رفاه دانشجویان
5- دو قطعه عکس
6-  یک عدد تمبر 10000 ریالی از شعب بانک ملی
7-  اصل گواهینامه موقت به هنگام دریافت دانشنامه باید مسترد گردد
8-  گواهینامه موقت غیر قابل ترجمه است
9-صدور گواهینامه موقت جهت اتباع غیر ایرانی خلاف مقررات است

* ب) مراجعه حضوری شخص دانش‌آموخته جهت دریافت مدارک دانشنامه الزامی است.

تبصره1: انجام محاسبه هزینه لغو تعهد فارغ التحصیلان دوره روزانه تا ده روز پس از درخواست آنها صورت می پذیرد.

تبصره 2:فقط والدین دانش‌آموخته در صورت به‌همراه داشتن اصل مدارکی که نسبت آنها با دانش‌آموخته را مشخص نمایند نیز می‌توانند نسبت به دریافت مدارک اقدام نمایند.

تبصره3: سایر افراد به شرط داشتن اصل وکالت محضری جهت دریافت مدرک دانشنامه همراه با مدارک شناسایی معتبر نیز می‌توانند جهت دریافت اصل مدرک مراجعه نمایند.

* ج) مدارک مورد نیاز جهت دریافت :
*گواهینامه پایان تحصیلات*دانشنامه*ریزنمرات(دارای ارزش ترجمه)

مدارک مورد نیاز جهت اخذ دانشنامه

•    ارائه و تحویل یکی از مدارک 9 گانه ذیل جهت روشن شدن وضعیت نظام وظیفه ( ویژه برادران )
  • o ارائه اصل و کپی کارت پایان خدمت دوره ضرورت .
  • o ارائه اصل و کپی کارت معافیت دائم.
  • o گواهی صادره از نیروهای نظامی و انتظامی مبنی بر استخدام در نیروهای مذکور
  • o گواهی صادره از نیروهای نظامی و انتظامی مبنی بر اشتغال به خدمت دوره ضرورت بدون غیبت اولیه .
  • o گواهی اشتغال به تحصیل یا خدمت در وزارت بهداشت ، آموزش و پرورش ، سازمان کشتیرانی
  • جمهوری اسلامی ایران و آموزشگاه فنون هواپیمایی ( موضوع مواد 6 و 7 و 8 و 9 قانون وظیفه عمومی )
  • o برگه اعزام به خدمت دوره ضرورت بدون غیبت در مدت اعتبار آن
  • o کارت معافیت موقت در مدت اعتبار آن ( بدون غیبت )
  • o گواهی صادره از سوی سازمان وظیفه عمومی و معاونتهای وظیفه عمومی استانهای کشور .
  • o گواهی اشتغال به تحصیل بر اساس کارت معافیت تحصیلی معتبر( شماره معافیت تحصیلی در مقطع بالاتر حتماً ذکر شود )
  •    ارائه و تحویل نامه تسویه حساب قطعی با صندوق رفاه دانشجویان - لغو تعهد آموزش رایگان (ویژه دانش‌آموختگان دوره روزانه)
  • از طریق : الف) ارائه و تحویل گواهی اشتغال به کار با مهر و امضاء (باقید تاریخ شروع و خاتمه) و مدارکی که نشان دهنده سابقه بیمه نامبرده در دوره مذکور باشد. (بر طبق بخشنامه شماره306199/3/41 مورخ 4/12/93 سازمان امور دانشجویان )
    * دانش آموختگان ملزم به ارائه گواهی اشتغال به کار با فرمت پیوست (با سربرگ مخصوص سازمان)که در آن سابقه کار و بیمه ذکر شده باشد خواهند بود. کسانی که در بخش خصوصی اشتغال به کار دارند علاوه بر فرم اشتغال طبق فرم پیوست می بایست سابقه بیمه تایید شده ( با مهر و امضاء اصل) را نیز ارائه نمایند. چنانچه دانش آموختگان متقاضی لغو تعهد آموزش رایگان مستخدم رسمی، پیمانی و قراردادی دولت می باشند، ارائه آخرین حکم کارگزینی ( با مهر و امضاء اصل) جهت لغو تعهد آموزش رایگان کفایت می نمایدو نیاز به ارائه سابقه بیمه نمی باشد. - ارائه و تحویل نامه عدم کاریابی از اداره کل کار استان مربوطه