درباره رشته فیزیک مهندسی

«علوم پایه در کالبدی از علوم کاربردی با هدف حرکت در مسیر توسعه پایدار»
ساختاربندی اهداف و مدیریت توسعه فن آوری های نوین در صنعت و گسترش صنایع سبک و سنگین در هر کشور امری عاقلانه و اصولی است. در اینجا لازم است متذکر شویم،بسیاری از مفروضات و تخیلات در ذهن افراد با تکیه بر اصول پیش توسعه علوم وفنون در زیر ساختارهای دانشگاه ها و رشته های دانشگاهی شکل می گیرد. از این رو همکاری های دانشگاه و صنعت در قالب کاربردی نموردن علوم محض نقش ارتباطات دانش بنیان و مدیریت کارآمد به سمت توسعه و فرا صنعتی شدن را انکار ناپذیرساخته است. به نحوی که افزایش بازدهی وگسترش علوم و فنون مهندسی از طریق توسعه و اشاعه علوم پایه و علوم محض و چالش بین این دو اقتصاد و فرهنگ شکل می گیرد.
به همین دلیل شاخص توسعه مای و بین المللی جوامع با معیار توسعه علوم پایه و علوم و فنون مهندسی در آن کشور ارزیابی می شود.خاطر نشان می نماییم آنچه بهره مندی از چنین مدیریت نظام مندی را افزایش می دهد،چیزی جز توانایی روز افزون در علوم محض و علوم مهندسی ادغامی و میان رشته ای نیست. به یاری این تنیدگی هرکشوری در مسیر حقیقی فراصنعتی، پیشرفت،توسعه هدفمند و پایدار قرار می گیرد.از این رو رشته فیزیک مهندسی به عنوان پیش گام تلفیق علوم پایه و کاربردی اهمیت بسزایی درپیشبرد اهداف بلند مدت توسعه پایدار دارد.