رشته علوم مهندسی و فیزیک مهندسی

به نام آنکه جان را فکرت آموخت
«در بطن تمامی ذرات و کهکشانها نظم بسیار دقیقی حاکم است که وجود ناظم و مدبری آگاه را به اثبات می‌رساند.»
باورداریم که تحولات چشمگیر علوم و فنون نوین نشات گرفته از پیکره بنیادی و زیرساخت معلوم پایه و علوم مهندسی است. شکل گیری جامعه مدرن و حرکت در مسیر تعالی و پیشرفت،صرفا با استناد بر هم افزایی این دو شاخه از علوم معنا داشته و مسیر توسعه صنعتی پایدار هموار می‌گردد. بخش مهمی از الزامات این شکل‌گیری، فرایندی مبتنی بر دانش روز و تجارب پیشینیان، اندیشمندان و صاحب نظران علوم نظری، کاربردی و میان رشته ای است. گروه فیزیک و علوم مهندسی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا مفتخر به آن است که دانش نوین پایه و مهندسی ترکیبی را به همراه اساتید با تجربه و دلسوزخود صمیمانه در اختیار دانشجویان و علاقمندان علم و فنون قرار داده و همراهی می‌نماید.اکنون بیش از ده سال تجربه را پشت سر گذاشته و با استفاده از آخرین دستاوردهای پژوهشی و روشهای آموزشی مسیر ارتقاء را می پیمائیم و در سر حد توان در تلاشیم تادر این جایگاه، همواره اندیشه خود را بر تعلیم و تربیتی متعالی برای راهنمایی خردمندانه و پژوهش محور دانشجویان متمرکز نمایند. از این رو کسب رتبه های برتر علمی،پژوهشی و آموزشی در داخل و خارج از ایران، تمرکز علمی و پژوهشی اعضاء گروه ودانشجویان را در مباحث علوم نظری و کاربردی متجلی ساخته است.
و در کلام آخر، باشور و اشتیاق دست عزیزانی که گروه فیزیک و علوم مهندسی این مرکز را به عنوان محل تحصیل خود انتخاب نموده اند به گرمی می فشارم و خاطر نشان می نمایم تمامی تلاش و توان خود رادر کنار همدلی و همراهی اعضاء گروه بر آن دارم تا دانشجویان و دانش پژوهان مرکزبتوانند مسیر رشد و ترقی را به سرعت و سهولت بپیمایند.
 با احترام
 آرزو جهانشیر-مدیر گروه فیزیک و علوم مهندسی