بازنگری در جرایم خدمات سلف سرویس و ایاب و ذهاب

جرایم اعمال شده ناشی از غذای رزرو شده و خورده نشده و نیز سرویس حمل و نقل بخشوده و لغو می شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛به پیشنهاد جناب دکتر خانجانی مدیریت دانشجویی مرکز و موافقت ریاست مرکز مقرر شد جرایم اعمال شده ناشی از غذای رزرو شده و خورده نشده و نیز سرویس حمل و نقل بخشوده و لغو شود.

دکتر خانجانی با اشاره به این موضوع که هزینه رزرو غذا برای دانشجویان 60 هزار ریال است، افزود : متاسفانه در حال حاضر به دلیل عدم دریافت غذا توسط برخی دانشجویان شاهد اسراف بسیار عجیبی هستیم و حدود 20 درصد دور ریز غذا داریم. دانشگاه برای هر وعده غذایی 600 هزار ریال پول پرداخت می کند چه توسط دانشجو مصرف شود و چه مصرف نشود. بنابراین، از دانشجویان عزیز خواهشمندیم نسبت به نحوه درست رزرو غذا و جلوگیری از اسراف غذا اهتمام ورزند.

مدیریت دانشجویی مرکز در پایان گفت : امید است با الگوی مصرف درست، دیگر شاهد این حجم بالای غذای مصرف نشده نباشیم.