مراسم بزرگداشت روز معمار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ مراسم گرامیداشت روز معمار به همت انجمن علمی مهندسی معماری مرکز با حضور اساتید این رشته و نیز دانشجویان معماری برگزار شد.

این مراسم با خوش آمدگویی توسط زهرا لک دبیر انجمن علمی آغاز شد و در ادامه خانم رمضانی از اعضای انجمن علمی به بهانه‌ی تولد شیخ بهایی مطالبی در خصوص وی بیان کردو یک شعر طنز انتقادی که توسط خود ایشان سروده شده بود، در حضور جمع خوانده شد.

در ادامه گپ و گفت دانشجویی میان دانشجویان و دکتر جعفری‌ها مشاور انجمن علمی صورت گرفت و دانشجویان از ورودی‌های مختلف، دغدغه‌های خود بعنوان یک دانشجو در دانشگاه را بیان کردند،

همچنین در این میان دکترمحمدی ،مدیرگروه رشته، به سوالات دانشجویان پاسخ دادند همچنین استاد حسینی نیز یکی از دغدغه‌های مهم دانشجویان معماری را مطرح کردند.

تهیه و تولید خبر: انجمن علمی مهندسی معماری