برگزاری دوره بررسی عیوب قطعات پلاستیکی تزریقی

به همت انجمن علمی مهندسی پلیمر مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا، دوره شش ساعته بررسی عیوب قطعات پلاستیکی تزریقی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا؛ این دوره آموزشی که با همکاری انجمن پلیمر ایران برنامه ریزی شده بود، با تدریس دکتر فاطمه عربگل در سالن اجتماعات مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا آغاز شد. شرکت‌کنندگان این دوره در دو بازه زمانی سه ساعته حضور پیدا کردند و مدرس دوره با همراه داشتن قطعات پلیمری تدریس خود را به صورت عملی ارائه داد.همچنین در ادامه این دوره شش ساعته مهندس نیلوفر مقتدری از فعالین صنعت استان برای دانشجویان از تجربیات خود در این حوزه و اثرگذاری این دوره در شغلشان سخن گفت.

این دوره با حضور نزدیک به 40 نفر شرکت کننده همراه بود و برای شرکت کنندگان دوره گواهی حضور از طرف انجمن پلیمر ایران و انجمن علمی مهندسی پلیمر مرکز در نظر گرفته شده است.