مهندسی پلیمر

پیام مدیرگروه
پلیمرها گستره بسیار وسیعی دارند و بسیاری از موادی که ما در اطراف خود می بینیم به کمک مهندسان پلیمر تهیه می شوند. مهندسی پلیمر رشته‌ای است که دانشجویان را برای بهره‌برداری از مواد پلیمری خام و تبدیل و تغییر آنها به منظور تولید انواع محصولات مفید پلیمری شامل لاستیک، پلاستیک، الاستومر، چسب، رزین،الیاف مصنوعی، مواد اسفنجی و محصولات دیگری که برای صنایع لازم است، آماده می کند. بنابراین می‌توان گفت مهندسان پلیمر مواداولیه بسیاری از صنایع دیگر را فراهم می کنند. به عنوان مثال،کامپوزیت‌های فایبرگلاس به کمک مهندسان پلیمر ساخته می‌شوند و یا برای تولید تایرها از لاستیک‌هایی که مهندسان پلیمر تولید کرده اند، بهره می‌برند. می‌توان گفت که پلیمر یکی از اجزای جدا نشدنی هر صنعتی است. همچنین سمت دیگر این رشته آزمایشگاه است. بنابراین شخصی که رشته مهندسی پلیمر را انتخاب می‌کند باید هم به کار در محیط کارخانه و هم به کار درمحیط آزمایشگاهی علاقه داشته باشد. رشته مهندسی پلیمر دارای 2 گرایش صنایع پلیمری و تکنولوژی رنگ است که گرایش صنایع پلیمری در این دانشگاه ارائه می‌شود. دانشجویان مهندسی پلیمر در حال حاضر با گذراندن 142 واحد فارغ التحصیل می‌شوند که شامل 22واحد دروس عمومی، 23 واحد دروس پایه، 59 واحد دروس اصلی، 23 واحد دروس تخصصی گرایش و 15 واحد دروس اختیاری می‌شود.

مدیرگروه چارت تحصیلیاعضای هیات علمی
درباره رشتهتاریخچهفرصت های شغلی