اخبار آموزش

اطلاعیه
سنوات مجاز هر دانشجو ( مقطع کارشناسی) 8 نیمسال می باشد و امکان ادامه تحصیل و انتخاب واحد پس از نیمسال هشت برای دانشجو وجود ندارد مگر آنکه قبل از شروع ترم از طریق ذیل مجوز لازم را دریافت نماید.
1) مجوز سنوات نیمسال های 9 و 10 از طریق شورای آموزشی ( ثبت درخواست در سامانه مروارید )
2) مجوز سنوات نیمسال های 11 و 12 از طریق کمیسیون موارد خاص داخلی با ارائه دلایل و مستندات ( ثبت درخواست در سامانه سجاد و سامانه مروارید )
3) مجوز سنوات نیمسال های 13 و 14 از طریق کمیسیون موارد خاص استانی با ارائه دلایل و مستندات ( ثبت درخواست در سامانه سجاد و سامانه مروارید )
«اداره امور آموزشی مرکز »